Szállítás

Szállítási áraink:

A küldeményeket ingyen kézbesítjük Magyarország egész területén, amennyiben a kosárba helyezett termékek értéke eléri a 12.000 forintot.

12.000 forint alatti rendelés esetén bruttó 2000 forint szállítási díj kerül számlázásra.

A díjváltoztatás jogát fenntartjuk, de a már leadott rendelések teljesítése azért a díjért történik, amit a rendelés jóváhagyásakor feltüntettünk és ami a visszajelző e-mailben is szerepel. (Kivéve, ha a rendelések bármilyen okból módosításra, összevonásra kerülnek: a módosított rendelésre a módosítás időpontjában érvényes szállítási kondíciók vonatkoznak.)
A szállítási díj az áru áfa-tartalmával azonos kulcsú általános forgalmi adót tartalmaz, melyről minden esetben – az áruval együtt – áfás számlát adunk, amit megtalál a küldeményben!

A küldemények kisszállítását a Magyar Posta (MPL) végzi. A MPL a rendelés befogadását követően, emailben küld visszaigazolást a küldeményazonosítóval. A https://www.posta.hu/fooldal oldalon a „Nyomkövetés“ lehetőségnél, a küldeményazonosító beírásával tudják nyomonkövetni a csomagjaikat.

Néhány fontos tudnivaló

* A kézbesítés munkaidőben történik. A kiszállítás általában 1-3 munkanapot vesz igénybe.

* Az áruház rendszere teljesen automatikus: amit Ön rendeléskor a megfelelő mezőkben megad, az automatikusan, ellenőrzés nélkül kerül a küldeményre, ezért kérjük, feltétlenül figyeljen oda, hogy pontos szállítási adatokat írjon be!

* Ha a futár nem talál senkit a címen, értesítést hagy. Ha küldeményt vár, kérjük, mindig figyelmesen vizsgálja meg a postaládát, nincs-e benne értesítés.

Sérülés

Normál küldeményeknél – a biztonságos csomagolás miatt – a sérülés viszonylag ritka. Az ilyen esetekre a Hasznos tudnivalók c. fejezet alatt leírt Garancia szabályok vonatkoznak.

Mi a teendő, ha nem érkezik meg a küldemény?

A feladott rendelésekről pontos könyvelést vezetünk. Ha egy küldemény nem érkezik meg, a küldeményen szereplő csomagazonosító alapján lehet megkeresni. Első lépésben kérjük, jelezze számunkra a problémát, hogy a futárszolgálattal fel tudjuk venni a kapcsolatot.

Back to Top