A homoktövis  olyan értékes bogyós gyümölcs, mely méltán hódít egyre nagyobb teret az iható élelmiszerek és az étrendkiegészítők között. A  Nektária Manufaktúra minden munkatársa elkötelezett rajongója lett ennek a gyümölcsnek. Kutatásokra és laboratóriumban mért, visszaigazolt adatokra támaszkodva állítjuk, hogy a mi homoktövisünk párját ritkítja!

 

 

Elismert szakértőket vontunk be a közös munkába, mert szerettünk volna komoly szakmai alapot teremteni a termékfejlesztéseinkhez. A hozzáértő és elhivatott hátterünkkel kívánjuk biztosítani, hogy homoktövist tartalmazó termékeink igazolt módon, valódi és beltartalommal kerüljenek vevőinkhez.

Az alapanyagot beszállító termelőink kiváló minőségű bogyót szüretelnek, olyan földterületekről, melyek aranykorona értéke felülmúlja a magyar átlagot is.  A kedvező földrajzi adottságok mellett, biztosítják olyan homoktövis fajták ültetését, melyek kimagasló mutatókkal rendelkeznek vitamin és ásványi anyag- tartalmuk tekintetében.  A gondosan tervezett betakarítás, válogatás és tárolás során ezek az értékek nem sérülnek.

A feldolgozó üzemben olyan kíméletes eljárással kerül feldolgozásra a bogyó, mely biztosítja, hogy megőrizzük a természet és a gondos kezek által létrejött értékeket.

Hidegen préseljük, homogenizáljuk, alacsony hőfokon pasztörizáljuk, zárt gépsoron palackozzuk, hogy az Ön asztalára magas beltartalmi értékkel rendelkező, küllemében is esztétikus, kiemelkedő nívójú termékek kerüljenek.

Közreműködő szakembereink között elsőként tartjuk számon:

Kelemenné Tikos Annamária élelmiszeripari mérnök, termékfejlesztő

Jelenleg elérhető termékeink homoktövissel:

Préselt homoktövis mézzel

Préselt homoktövis natúr

3 l Almalé homoktövissel

3l bodzavirág homoktövissel prémium limonádé alap

Back to Top