Vásárlási szerződés

A vásárlási szerződés a Nektária Kft. által üzemeltetett Nektaria.hu Online Áruházban történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazza. Ön, a megrendelésének leadásával a Nektária Kft. vásárlója lesz. Kérjük, rendelésének véglegesítése előtt feltétlenül olvassa el az alábbi dokumentumot. Kérdése esetén, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.

Általános tudnivalók

A Nektaria.hu Online Áruház (továbbiakban Áruház) Nektária prémium minőségű 100% gyümölcsleveket, zöldségleveket, szörpöket és lekvárokat forgalmaz, melyek ellenőrzött minőségéért a Nektária Kft. garanciát vállal. Az Áruházon keresztül történt elektronikus rendeléssel az alább leírt feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre az Áruház és a rendelést leadó magánszemély vagy cég (továbbiakban vásárló) között.

A vásárló a rendelés adatait összesítő „Összefoglalás és megendelés” oldalon a „Vásárlás” gomb megnyomásával fogadja el a szerződés feltételeit.
Az Áruházban történő vásárlás kizárólag elektronikus úton lehetséges, Interneten keresztül a http://www.nektaria.hu webcímen.

A szerződő felek azonosítása

Az eladó

Nektária Kft.

Székhely: 8126 Sárszentágota 0216/10 hrsz Központi major

Adóigazgatási szám: 24082022-2-07
Cégjegyzékszám: 07-09-029595

E-mail: info@nektaria.hu

A vásárló

Az áruházban regisztráció után lehet vásárolni.

  • A vásárlási folyamat jóval gyorsabb és egyszerűbb, hiszen nem kell bajlódni újra és újra az adatok kitöltésével.
  • Áttekintheti korábbi megrendeléseit.
  • Bármikor módosíthat adatain, jelszaván.

Az Áruház a regisztrációs adatoknak megfelelően teljesíti a megrendelést és állítja ki a számlát.
Bármelyik adatlapot, amelyik egy vagy több hibát tartalmaz, érvénytelennek nyilvánítjuk, és az Áruház semmilyen felelősséget nem vállal a hibás adatokból eredendő téves teljesítésért.

Termékek és árak

A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikkhez tartozó információs oldalon tudhatja meg.

A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t is. A termék vételára és a szállítási szolgáltatás végleges ára az az ár, amely a jóváhagyáskor a termék megnevezése mellett és a rendelésről küldött visszajelző emailben is szerepel.
A megrendelt áru ellenértékét (az áru vételára, csomagolási költsége, szállítási díja) a vásárló utánvéttel, a Futár Pécs csomagküldő szolgálat alkalmazottjának az áru átvételekor fizeti ki.

Rendelés

Az Áruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja a vásárlási szerződést és azt magára nézve kötelező érvényűnek tekinti, valamint tisztában van a rendelés menetével.

Vásárló vállalja, hogy gondoskodik az általa jóváhagyott rendelésekben megrendelt árut tartalmazó küldemények átvételéről és kifizetéséről.
Az Áruház rendszere minden érvényes rendelésnek automatikusan rendelésazonosító-számot ad, melyet a vásárló által megadott címre küldött rendelésigazoló e-mailben közöl. Csak a rendelésazonosítóval rendelkező megrendelés érvényes.

Az elállás joga

A megrendelt áru kézhezvételétől számított nyolc munkanapon belül a vásárlónak joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a Nektária Kft. köteles a vásárló által kifizetett vételárat visszatéríteni legkésőbb az elállást, illetve az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, továbbá a vásárló viseli az áru visszaszolgáltatásának költségeit.

Az előzőekben írt elállási jogot nem jogosult a vásárló gyakorolni, amennyiben a megrendelt áru csomagolását felbontotta.

Ha a megrendelt árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, akkor azt a Nektária Kft. 15 napon belül díjmentesen kicseréli.

Back to Top