A Nektária minőségről:

Értékteremtő céllal létrehozott prémium termék, melyet egyre többen fogyasztunk. A Nektária hazai gyümölcs és zöldségvelőből,rostosan, tartósítószertől- adalékanyagoktól mentesen készül.

Termékeink a legmagasabb beltartalmi értékekkel rendelkeznek a hazai piacon. Mérhetően, bizonyíthatóan.

Finom, természetes gyümölcs íz. Az ízfokozók, aromák világában, egyre többen ismerik fel az ízek különbségét.

Természetes szín, nem ételfesték. Egyre többen ismerik fel, az ételfestékek szükségtelenségét.

Alapanyagunk minden esetben a hazai, rostos gyümölcsvelő. Fogyasztóink közül egyre többen tudják, ami gyümölcsvelőt tartalmaz az nem csak finom, de egészséges is.

Egyedi, kíméletes gyártástechnológiát fejlesztettünk ki. Ennek köszönhetően termékeink évről-évre, azonos minőségben készülnek.

Küldetésünk

Termékeink nem összehasonlíthatóak az alacsony és csak nevében gyümölcstartalmú, ipari eljárásban készült sűrítmény-ipari cukor -aroma-sűrítőanyagok felfogásban készült termékkel.

Tény, hogy a világban a szörpök, gyümölcsital- koktél- limonádé alapok 99%-a a sűrítmény+cukor+adalékanyagok gyártástechnológiával készül.

Hazánkban kevés számú és kizárólag almát sűrítő üzem működik. A többi gyümölcs íz sűrítmény formájában, 100%-ban külföldről érkezik, melynek alapja nyilván nem a magyar gyümölcs.

Megdöbbentő mennyi kommunikációjában “magyar” termék készül nem hazai gyümölcsből. Sajnos úgy fest, az “iparosodással” leértékeltünk egy nívós magyar produktumot.

Anno a hagyományos szörpünk préselt lé vagy gyümölcsvelőből készült. https://hu.wikipedia.org/wiki/Szirup

Préselt levet vagy gyümölcsvelőt idehaza kisebb-nagyobb üzemekben képesek vagyunk előállítani, pl. a mi üzemünk is képes erre.

A lassan feledésbe merülő klasszikus szörpünknek az íze és a gyümölcsvelő tartalma szerint a világ élvonalában lenne a helye. Mi a Nektáriánál azon dolgozunk, hogy ezt a minket megillető helyet visszaszerezzük.

Back to Top