A hazai gyümölcs minden jósága
Prémium gyümölcs és zöldséglevek
Prémium gyümölcspüré szörpök

KEDVENC TERMÉKEINK

RÓLUNK

Egyszer volt, hol nem volt egy lelkes gyümölcskertész, aki vendéglátással foglalkozott. Egyre erősödött benne az elhatározás, hogy értékes, hazai gyümölcsleveket kínáljon vendégeinek. Nem tudhatta mekkora kihívás ez. Ment mendegélt, sokáig nem talált olyan minőséget amit keresett. Aztán egyszer csak találkozott a jótündérrel, aki történetesen kiváló élelmiszeripari mérnök volt. Összefogtak és finom, friss magyar gyümölcsből magas beltartalmú gyümölcsitalokat készítettek. Így kezdődött a Nektária története.

Mérnöki kreativitással, kompromisszumok nélkül, szenvedéllyel megalkottuk a teljesen egyedi gyártósorunkat. Ötvözzük a hagyományos és a legmodernebb gyártástechnológiát a hazai gyümölcsök minden jóságával. Filozófiánk, hogy termékeinket csak valódi ízletes magyar gyümölcsvelővel, tartósítószer és adalékanyag mentesen, hozzáadott cukor nélkül készítjük. Szörpjeinkhez gyümölcscukrot használunk.

Számunkra fontos a közös jövőnk, ezért hazai alapanyagból itthon állítunk elő és forgalmazunk olyan termékeket amiket mi is előszeretettel fogyasztunk. Büszkék vagyunk rá, hogy egyre többen döntenek úgy, hogy a Nektáriát adják családjuknak, vendégeiknek, vásárlóiknak.

Jó szívvel ajánljuk Önnek is, egészségére!

MIÉRT A NEKTÁRIA?

A  Nektária minőségről:

Értékteremtő céllal létrehozott prémium termék, melyet egyre többen fogyasztunk. A Nektária hazai gyümölcs és zöldségvelőből,rostosan, tartósítószertől- adalékanyagoktól mentesen készül.

Termékeink a legmagasabb beltartalmi értékekkel rendelkeznek a hazai piacon. Mérhetően, bizonyíthatóan.

Finom, természetes gyümölcs íz. Az ízfokozók, aromák világában, egyre többen ismerik fel az ízek különbségét.

Természetes szín, nem ételfesték. Egyre többen ismerik fel, az ételfestékek szükségtelenségét.

Alapanyagunk minden esetben a hazai, rostos gyümölcsvelő. Fogyasztóink közül egyre többen tudják, ami gyümölcsvelőt tartalmaz az nem csak finom, de egészséges is.

Egyedi, kíméletes gyártástechnológiát fejlesztettünk ki. Ennek köszönhetően termékeink évről-évre, azonos minőségben készülnek.

RECEPTEK

KAPCSOLAT

Ha kérdése vagy észrevétele van, írjon nekünk, vagy keresse kollégáinkat!

TELEFON:

Vevőszolgálat, megrendelések kiadása:
Borosné Horváth Erika
+36 30 792 4707
erika@nektaria.hu

KÖVESSEN BENNÜNKET!

Kövessen Facebookon!
Back to Top