FONTOS INFORMÁCIÓ

Kedves Megrendelőink!
Köszönjük, hogy a koronavírus okozta nehéz helyzetben is kitartanak mellettünk! Jó szívvel adjuk vitaminokban gazdag termékeinket Önöknek. A kiváló immunerősítő hatású préselt homoktöviseinkre határozatlan ideig 10% kedvezményt biztosítunk.
A megváltozott helyzetre való tekintettel, átmenetileg bevezetjük az előre utalás lehetőségét. Rendelésük leadásánál kérjük jelezzék ezt az igényüket. Mi ezt követően emailben küldjük a számlát ami alapján lehet indítani az utalást. Az összeg beérkezése után küldjük a csomagjukat. A normál, utánvétes fizetés továbbra is rendelkezésre áll. Vigyázzunk magunkra és egymásra!
Köszönettel, A Nektária csapata
A hazai gyümölcs minden jósága
Prémium gyümölcs és zöldséglevek
Prémium gyümölcspüré szörpök

KEDVENC TERMÉKEINK

RÓLUNK

A Nektária gyümölcslé és szörp gyártó vállalkozás.
Mérnöki kreativitással, kompromisszumok nélkül, szenvedéllyel megalkottuk a teljesen egyedi gyártósorunkat. Ötvözzük a hagyományos és a legmodernebb gyártástechnológiát a hazai gyümölcsök minden jóságával. Termékeinket ízletes gyümölcspürével készítjük tartósítószer,  mesterséges adalékanyag nélkül. Zöldség és gyümölcsleveink hozzáadott cukor nélkül készülnek.

Fontos a közös jövőnk, ezért hazai alapanyagból itthon állítunk elő és forgalmazunk olyan termékeket amiket mi is előszeretettel fogyasztunk. Büszkék vagyunk rá, hogy egyre többen döntenek úgy, hogy a Nektáriát adják családjuknak, vendégeiknek, vásárlóiknak.

Jó szívvel ajánljuk Önnek is, egészségére!

MIÉRT A NEKTÁRIA?

A  Nektária minőségről:

Hazai prémium termékeket készítünk, célunk az értékteremtés. A Nektária rostos zöldség- és gyümölcspüréből, préselt magyar almából tartósítószertől és adalékanyagoktól mentesen készül.

Finom, természetes gyümölcs íz.

Természetes szín, nem ételfesték.

Alapanyagunk a hazai, rostos gyümölcspüré és préselt almalé.

Egyedi, kíméletes gyártástechnológiát fejlesztettünk ki.

RECEPTEK

KAPCSOLAT

Ha kérdése vagy észrevétele van, írjon nekünk, vagy keresse kollégáinkat!

TELEFON:

Vevőszolgálat, megrendelések kiadása:
Borosné Horváth Erika
+36 30 792 4707
erika@nektaria.hu

Kis és nagykereskedelmi információk:
Kiss János
+36 20 2000 900
kissjanos@nektaria.hu

KÖVESSEN BENNÜNKET!

Kövessen Facebookon!
Back to Top